Puitteettomilla COVER terassilasituksilla esteetöntä näkymää ja lisätilaa kotiin

COVER terassilasitus on varma, kestävä suomalainen valinta. Terassilasitusten toimintatapa ja ulkomuoto vastaavat parvekelasituksia. Terassilasit ovat kuitenkin pinta-alaltaan suurempia ja usein neliötäkin kohden painavampia kuin parvekelasitukset, joten kestävyysvaatimukset kasvavat. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta COVER terassilasitukset kestävät voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet. Erityinen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa myös raskaampien lasielementtien kevyen käytettävyyden.

COVER terassilasit antavat terassille viimeistellyn ulkonäön, sekä suojaa sen rakenteita ja kalusteita. Lasituksilla saa kotiin arvokasta lisätilaa ja käyttömukavuus kasvaa. Lasitukseen on mahdollista yhdistää erilaisia lukitusmekanismeja toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Aurinkoisella säällä terassilasitukset on helppo avata joko kokonaan tai osittain. Sateella ja tuulella terassilasit saa vaivattomasti suljettua. Terassilasitus suojaa terassikalusteet ja vähentää terassin kunnostus- ja siivoustarvetta.

Cover-terassilasitus on hinta ja laatu -suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on terassisisustus.

Tämä on pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – myös investoinnin rahoitus onnistuu Cover-rahoituksella.

COVER terassilasitus mahdollistaa terassin monipuolisen käytön

– terassilasituksella laajennat terassin käyttöaikaa ja -mahdollisuuksia
– terassilasitus antaa lukollisena lisää turvallisuutta
– lasitus suojaa tuulelta ja lentäviltä roskilta, sateelta, pölyltä, sekä vähentää ulkoa tulevan metelin voimakkuutta
– vähennä terassin kunnostus- ja siivoustarvetta terassilasituksilla
– terassilasitus nostaa asunnon arvoa
– terassilasitukset antavat esteettömän näkymän ilman pystysuoria kehyksiä

Cover terassilasitus - terassilasitukset -ratkaisu 41

Miten kannattaa edetä?

Terassilasitus on helppo hankkia. Kannattaa aloittaa tilaamalla netistä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti. Voit myös soittaa suoraan Cover-terassilasiedustajalle ja tiedustella sinulle sopivaa terassilasitusratkaisua ja sen kustannuksia. Olemme myös pitkin vuotta tavoitettavissa erilaisilla koti- ja pihamessuilla sekä tapahtumissa, jossa voimme sopia ilmaisesta kustannusarviokäynnistä.

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS!
Cover-laaturatkaisut saat ainoastaan valtuutetuilta Cover-myyjiltä ja
koulutetuilta Cover-asentajilta. > LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

TIESITKÖ COVER-RAHOITUKSESTA?
Voit maksaa lasitusratkaisusi kätevästi kuukausierissä, Cover-rahoituksella! > LUE LISÄÄ

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter