Suunnitelmat toteen nyt Cover-rahoituksella

Suunnitelmien toteuttaminen saattaa olla rahasta kiinni. Joustorahoitus on edullinen tapa rahoittaa hankintoja. Joustorahoitus antaa hankinnoillesi maksuaikaa ja helpottaa taloutesi tasapainottamista.

1. Joustorahoitus tasapainottaa talouttasi

Joustorahoituksella voit rahoittaa suuretkin hankinnat heti ja maksaa takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Näin taloutesi pysyy paremmassa tasapainossa. Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Kerran haettu luotto on jatkuvasti voimassa. Kun olet lyhentänyt luottoa, uutta käyttövaraa vapautuu taas uusiin hankintoihin. Jos olet välillä käyttämättä luottoasi, voit koska tahansa ottaa sen taas käyttöösi ilman erillitä maksua.

Laskun saatuasi voit aina itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan tai jotain niiden väliltä.

2. Takaisinmaksu räätälöidään tarpeesi mukaan

Joustorahoituksen takaisinmaksu ei tuota yllätyksiä. Voit sopia juuri sinun aikatauluusi sopivan takaisinmaksun sopimuksenteon yhteydessä. Kuukausierä voi pienimmillään olla 1.7% laskutushetken velkasaldosta, kuitenkin vähintään 17 euroa kuukaudessa.

Alle olevasta taulukosta näet esimerkkejä kuukausieristä eri luoton määrällä ja takaisinmaksuajalla.
Cover-rahoitus-joustoluotto-esimerkki

Esimerkit ovat viitteellisiä. Todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron käytössä olevalle Joustorahoitukselle on 11.7%. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euroborkorkoa (10/2012) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euroborkorko + 6%. Tilinhoitomaksu on 7.00 euroa. Luottoraja on 1 700-25 000 euroa. Joustorahoitus on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

3. Kenelle

Joustorahoitusta voit hakea ostoksen teon yhteydessä Joustorahoitusta välittävästä liikkeestä. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien.

Joustorahoitus voidaan myöntää sinulle, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Joustorahoituksen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy normaalein luotonsaantiehdoin.

Lisätietoa Joustorahoituksesta saat Joustorahoitusta välittävästä liikkeestä tai soittamalla Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun, puh. (09) 1658 6210 (pvm/mpm) ma – pe klo 8-20.

Joustorahoituksen edut pähkinänkuoressa

  • Luottoa jopa 25 000 euroa
  • Ei vuosimaksua
  • Ostoille maksuaikaa jopa 7 vuotta
  • Voit valita sinulle sopivan eräpäivän, takaisinmaksuajan sekä kuukausierän suuruuden
  • Ei edellytä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia
  • Pankkisuhteestasi riippumaton
  • Saat halutessasi kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa

Nordea Rahoitus Suomi Oy

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter