Cover-parvekelasitus suojaa parvekkeen joka kelillä

Aurinkoisella säällä COVER-parvekelasitus on helppo avata joko kokonaan tai vain osittain. Sateella, tuulella ja pakkasella parvekelasit saa vaivattomasti ja nopeasti suljettua. Lasitus suojaa parvekekalusteet ja vähentää huomattavasti parvekkeen kunnostus- ja siivoustarvetta sekä eristää hieman lämpöä.

Huippulaadukkaiden horisontaalipyörästöjen ansiosta COVER-parvekelasitukset voidaan asentaa paitsi suoriin, myös kulmikkaisiin tai kaareviin parvekkeisiin. Parvekelasitus toteutetaan aina helppokäyttöiseksi ja tyylikkääksi sekä tietenkin laatutyönä – parvekelasituksen lasielementit liukuvat kevyesti eriasteisten kulmien yli.

Cover-parvekelasitus on hinta ja laatu -suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa parvekesisustus.

Parvekelasituksen hankkiminen on lopulta pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – tiesitkö muuten, että lasituksen asennustyöstä voi vähentää jopa 45% verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Myös koko investoinnin rahoitus onnistuu kauttamme Cover-rahoituksella.

Parvekelasitus, parvekelasitukset - ratkaisu 2
Cover-parvekelasitukset sekä -alumiinikaiteet 49
Cover parvekelasitus - lasitukset 28
Cover parvekelasitus - lasitukset

Parvekelasitus tuo parvekkeelle uutta mukavuutta ja helppoutta

– parvekelasitukset laajentaa parvekkeen käyttöaikaa ja -mahdollisuuksia
– parvekelasituksella muodostat turvallisen ja mukavan oleskelutilan lapsille ja lemmikeille
– parvekelasitukset suojaa tuulelta ja lentäviltä roskilta, sateelta, pölyltä, sekä vähentää ulkoa tulevan metelin voimakkuutta
– vähennä merkittävästi parvekkeen kunnostus- ja siivoustarvetta parvekelaseilla
– parvekelasitus nostaa asunnon arvoa
– säästä lämmityskuluissa parvekelaseilla

Cover Parvekelasitus -ratkaisut 6

Katso toteuttamiamme parvekelasitusratkaisuja galleriastamme »

Miten kannattaa edetä?

Parvekelasitus on helppo hankkia. Kannattaa aloittaa tilaamalla netistä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti. Voit myös soittaa suoraan Cover-parvekelasiedustajalle ja tiedustella sinulle sopivaa parvekelasitusratkaisua ja sen kustannuksia. Olemme myös pitkin vuotta tavoitettavissa erilaisilla koti- ja pihamessuilla sekä tapahtumissa, jossa voimme sopia ilmaisesta kustannusarviokäynnistä.

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS!
Cover-laaturatkaisut saat ainoastaan valtuutetuilta Cover-myyjiltä ja koulutetuilta Cover-asentajilta. > LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ täältä

TIESITKÖ COVER-RAHOITUKSESTA?
Voit maksaa lasitusratkaisusi kätevästi kuukausierissä, Cover-rahoituksella! Tutustu ja > LUE LISÄÄ täältä

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter