COVER-COPAL liukulasitus luo tiivistä suojaa terassille

Raamillinen COVER-COPAL liukulasitusjärjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle COVER järjestelmälle. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.

COVER-COPAL liukulasit ovat laadukkaat ja niistä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen. Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta.

Cover-liukulasitus on hinta ja laatu -suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata terassisi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa terassisisustus.

CoverGlobal Liukulasitus - liukulasit - ratkaisu 2

COVER-COPAL liukulasitus

Liukulasitusjärjestelmän hankkiminen on lopulta pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – tiesitkö muuten, että liukulasituksen asennustyöstä voi vähentää jopa 45% verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Myös koko investoinnin rahoitus onnistuu kauttamme Cover-rahoituksella.

Katso toteuttamiamme liukulasitusratkaisuja galleriastamme »

COVER-COPAL liukulasituksella tiivistä suojaa terassille

– liukulasitus laajentaa terassin käyttöaikaa ja -mahdollisuuksia
– liukulasit antavat lukollisena lisää turvallisuutta
– suojaa terasi tuulelta, sateelta, pölyltä ja kylmyydeltä liukulasituksilla
– liukulasitukset vähentää terassin kunnostus- ja siivoustarvetta
– liukulasitusjärjestelmä nostaa asunnon arvoa
– säästä lämmityskuluissa liukulaseilla

Miten kannattaa edetä?

Liukulasit on helppo hankkia. Kannattaa aloittaa tilaamalla netistä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti. Voit myös soittaa suoraan Cover-liukulasiedustajalle ja tiedustella sinulle sopivaa liukulasitusratkaisua ja sen kustannuksia. Olemme myös pitkin vuotta tavoitettavissa erilaisilla koti- ja pihamessuilla sekä tapahtumissa, jossa voimme sopia ilmaisesta kustannusarviokäynnistä.

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS!
Cover-laaturatkaisut saat ainoastaan valtuutetuilta Cover-myyjiltä ja koulutetuilta Cover-asentajilta. > LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

TIESITKÖ COVER-RAHOITUKSESTA?
Voit maksaa lasitusratkaisusi kätevästi kuukausierissä, Cover-rahoituksella! > LUE LISÄÄ

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter