Cover-lasiterassi antaa suojaisaa oleskelutilaa luonnon lähellä!

Cover lasiterassi

Miksi Cover-lasiterassi?

Tyylikäs ja huoltovapaa alumiinirakenteinen Cover-lasiterassi on suunniteltu suomalaiset tuuli- ja lumikuormat huomioon ottaen. Voit räätälöidä lasiterassin asuntosi julkisivuun sopivaksi erilaisilla runko- ja lasivärivaihtoehdoilla. Räätälöintiä voit täydentää valitsemalla lasiterassiisi Cover-lasitusjärjestelmän haluamillasi ominaisuuksilla. Täysin lasitetulla terassilla voit nauttia yhdessäolosta perheesi ja ystäviesi kanssa tuulen ja sateen pysytellessä ulkopuolella.

Cover-lasiterassi on hinta ja laatu -suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa terassisisustus.

Lasiterassin hankkiminen on lopulta pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – tiesitkö muuten, että lasituksen asennustyöstä voi vähentää jopa 45% verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Myös koko investoinnin rahoitus onnistuu kauttamme Cover-rahoituksella.

Cover-lasiterassin

runko koostuu alumiinisista pysty- (1) ja vaakapalkeista (2). Etu- ja takapystypalkit liitetään liitoskappaleisiin (3), jotka on kiinnitetty terassin pohjarunkoon kiinni. Kattolasit kiinnitetään tiivistettyjen kansilistojen avulla kattopalkkeihin (4) ja päätykolmiolasit (5) alumiinilistoilla alumiinirunkoon. Vesikouru (6) kiinnitetään räystäspalkkiin (7), joka peittää kattopalkkien päät.
Alumiinipelti (8) tiivistää ja peittää lasikaton ja seinän liittymäkohdan.

Cover lasiterassi - kestävä valinta

Miten kannattaa edetä?

Terassilasitus on helppo hankkia. Kannattaa aloittaa tilaamalla netistä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti. Voit myös soittaa suoraan Cover-terassilasiedustajalle ja tiedustella sinulle sopivaa terassilasitusratkaisua ja sen kustannuksia. Olemme myös pitkin vuotta tavoitettavissa erilaisilla koti- ja pihamessuilla sekä tapahtumissa, jossa voimme sopia ilmaisesta kustannusarviokäynnistä.

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS!
Cover-laaturatkaisut saat ainoastaan valtuutetuilta Cover-myyjiltä ja koulutetuilta Cover-asentajilta. > LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

TIESITKÖ COVER-RAHOITUKSESTA?
Voit maksaa lasitusratkaisusi kätevästi kuukausierissä, Cover-rahoituksella! > LUE LISÄÄ

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter