Modernisoi kiinteistösi julkisivu Cover-Kaidejärjestelmällä!

Viimeistelty lasi- ja alumiinirakenteinen Cover-kaidejärjestelmä antaa suojaa ja turvaa, mutta se on myös samalla julkisivulle modernia ilmettä antava huoltovapaa elementti.

Cover kaidejärjestelmä

Valinnan vapaus!

Erilaisilla väri- ja verhousmateriaalivaihtoehdoilla Cover-kaide-järjestelmästä saadaan räätälöityä asiakkaan toiveita vastaava kokonaisuus.

Cover-kaidejärjestelmä koostuu täysin kierrätettävissä olevista materiaaleista.
vihrea

Cover-kaidejärjestelmä

valmistetaan käyttämällä pääsääntöisesti 4+4 mm laminoitua lasia, mutta myös muita lasityyppejä on mahdollisuus käyttää. Kaidelasin tyyppi valitaan asiakkaan toiveiden, kohteen sijainnin ja paikallisten rakennusmääräysten perusteella.

Cover-kaidejärjestelmää

voidaan käyttää itsenäisenä kaideratkaisuna tai se voidaan yhdistää Cover-parvekelasitus-järjestelmään, jolloin järjestelmät muodostavat yhdessä arkkitehtonisesti eheän kokonaisuuden.

ikkuna

Miten kannattaa edetä?

Terassilasitus on helppo hankkia. Kannattaa aloittaa tilaamalla netistä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti. Voit myös soittaa suoraan Cover-terassilasiedustajalle ja tiedustella sinulle sopivaa terassilasitusratkaisua ja sen kustannuksia. Olemme myös pitkin vuotta tavoitettavissa erilaisilla koti- ja pihamessuilla sekä tapahtumissa, jossa voimme sopia ilmaisesta kustannusarviokäynnistä.

Kaidejärjestelmän hankkiminen on lopulta pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – tiesitkö muuten, että järjestelmän asennustyöstä voi vähentää jopa 45% verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Myös koko investoinnin rahoitus onnistuu kauttamme Cover-rahoituksella.

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS!
Cover-laaturatkaisut saat ainoastaan valtuutetuilta Cover-myyjiltä ja koulutetuilta Cover-asentajilta. > LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

TIESITKÖ COVER-RAHOITUKSESTA?
Voit maksaa lasitusratkaisusi kätevästi kuukausierissä, Cover-rahoituksella! > LUE LISÄÄ

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter