CoverGlobal Oy

CoverGlobal Oy: parvekelasitukset ja terassilasitukset

CoverGlobal Oy on raamittoman COVER-lasitusjärjestelmän alkuperäinen kehittäjä ja toimittaja, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1985 saakka. Vuonna 1991 Jarmo Sjöholm (1950-2010) kehitti pystypuitteettoman COVER -järjestelmän parvekkeille ja terasseille. COVER oli tuolloin maailman ensimmäinen eriasteisten kulmien yli liukuva raamiton parvekelasitusjärjestelmä.

Tänä päivänä CoverGlobal Oy toimii valtuutettujen COVER -jälleenmyyjien kautta lähes 30 maassa. Olemme aidosti ylpeitä siitä, että saamme olla mukana viemässäsuomalaista osaamista maailmalle. Toimintamme perustuu avoimeen rehellisyyteen ja alkuperäiseen, suomalaiseen keksintöön. Tämän taustan tietäminen luo turvallisuuden tunnetta kaikille COVER-partnereille. Cover – parvekelasitukset ja terassilasitukset.

new_CoverGlobal-isannointiliitto-ja-suomen-menestyjat
Etsimme jatkuvasti uusia COVER -edustajia

Haluamme luoda pitkäaikaista ja tuottavaa liiketoimintaa valikoitujen yhteistyöyritysten kanssa Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Yhteistyö SIO AG -yrityksen kanssa Sveitsissä ja DIASPORA Ltd -yrityksen kanssa Libanonissa ulottuu 90-luvun puoliväliin saakka. Edellä mainitut yritykset ovat loistavia esimerkkejä siitä, kuinka COVER -tuotteiden ympärille on mahdollista rakentaa kattava toimijaverkosto ja kestävää liiketoimintaa.

Tänä päivänä pystymme tarjoamaan entistä paremmat työkalut COVER -edustajien työn tueksi. Kehittämämme COVER -kumppanuusohjelma auttaa uudet tekijät joustavasti menestyksen alkuun.

Kiinnostuitko toiminnastamme?

CoverGlobal Oy on vientipainotteinen yhtiö, joka toimittaa tuotteitaan ja COVER -teknologiaansa noin 30 maahan, Keski-Euroopan ollessa päämarkkina-alue. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja -testausta, jotta voimme taata asiakkaillemme todistetusti laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä lasitusjärjestelmiä, nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, otathan meihin yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista. Luodaan yhdessä uusia COVER -menestystarinoita!

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter